Til 6 personer – Tilberedningstid: 15 min. i arbejdstid – 5-6 timer på frys.
DET SKAL DU BRUGE
200 g friske jordbær
100 g rørsukker
1 flakse tør rosévin (7,5 dl) Her anbefaler vi vores CHÂTEAU DE PEYGUEROL
Du finder den her: https://www.designoghandelshuset.dk/…/5722-rose---chateau-…/
SÅDAN LAVER DU FROSÉ
Rengør jordbærrene og fjern blomsten. Kom bærrene i en blender sammen med rørsukker, og blend godt til sukkeret er opløst, og du har en glat puré.
Bland jordbærpuréen sammen med rosévin og hæld blandingen i en bradepande eller lignede, og kom denne i fryseren. Lad din frosé fryse til den er stiv (ca. 5-6 timer).
Tag bradepanden op af fryseren og riv massen løs med en gaffel. Kom hele herligheden op i en blender og blend til du får en lækker slush-ice-agtig konsistens.
Hæld straks din sart pinke frosé i fine glas og server iskold – helst i solskin!
Velbekomme!