Rommen er lavet på sukkerrørs melasse og destilleret på en kolonnedestillations apparat. Derefter transporteres den til den nord-østlige del af Guatemala 185 meter over havets overflade. Der lagres rommen på hvide egetræsfade, som tidligere har indeholdt amerikansk bourbon. Denne fyldige rom hviler nu i regionen ved Hondo-floden, som giver et fugtigt lagringsklima og dermed giver rommen mulighed for at få accelereret modningen, fordi Rio Hondo næsten er et tropisk klimaområde i Guatemala.
Hemmeligheden bag denne fyldige rom, er den anden lagring på Olorosso og Pedro Ximenez fade, som pågår i mere kølige lagerbygninger i Italien. Her udvikler rommen sine vinøse og frugtige egenskaber.
Duft: Vanilje og rosin
Smag: Sødmefuld og nøddeagtig med et strejf af honning
Eftersmag:Lang vedhængende, behagelig, sød og yderst delikat
En limited edition rom i en elegant karaffel, som er lavet for at fejre 20 år med opdagelser af rom fra alle verdenshjørner