Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners MobilePay

Rabatkoder

 

Ingen rabatkoder hos os, men.....

Vi oplever desværre at der er nogle sider, der lover at vi har store rabatter og rabatkoder til vores kunder. Det er ikke noget vi har noget med at gøre. Derfor anbefaler vi vores kunder ikke at klikke på disse links.

Dertil skal vi ikke afvise at vi nogle gange tilbyder rabat og noget ekstra til vores kunder, men det er udelukkende til de kunder der modtager vores nyhedsbrev, at disse tilbud bliver kanaliseret ud.

Så ønsker du at følge med i hvad vi laver, vores nyheder og få vores gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden. Så er du sikker på at de gode tilbud og spændende ideer kommer direkte til din mailboks 😊

Lidt om os:

Vi specialdesigner flotte og unikke metalfigurer til de fleste fag og anledninger og vi bruger meget tid på udviklingen af nye ideer og design, så vi altid kan tilbyde vores kunder nye og spændende designs.

Hos Design og handelshuset gør vi os umage hver gang vi skal lave noget til en kunde. Vi sørger altid for at det er kvalitetsvarer vi har i vores gavekurve og at gavekurven er flot og kreativ indpakket. Så med en gavekurv fra Design og handelshuset er du sikker på, at du har en flot gavekurv til modtageren.  

Vi er her hos Design og handelshuset altid klar til at hjælpe vores kunder og hvis vi ikke er til at træffe over telefonen, ringer vi altid tilbage til vores kunder. Desuden har du også altid mulighed for at kontakte os via e-mail eller via instagram eller Facebook. Vi og vores medarbejder er arrangeret og er altid klar til at hjælpe dig med din bestilling eller ordre.

 

Se vores udvalg af metalfigurer her

 

Se vores udvalg af gavekurve