Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay

Salgsassistentelev til Design og handelshuset ApS

Salgsassistentelev til Design og handelshuset ApS

Ansøgningsfrist 5. august 2024

Send din ansøgning til bettina@designoghandelshuset.dk

 

Vi søger elev til vores butik og webshop. Det er vigtigt for os at vores personale møder vores kunder med smil og god kundebetjening uanset om det er ved direkte kundekontakt i vores fysiske butik eller det er på vores online platform.

Derfor søger vi en elev der har lyst til kundebetjening, kan smile over telefonen og har lyst til at arbejde med salg på forskellige platforme. 


Det tilbyder vi


Du kommer til at arbejde i et tema der er passioneret omkring salg og kundeservice. Vi vil sammen som team, tage vare på din uddannelse, så du kommer til at mestre både det fysiske og det online salg. Du vil under din uddannelse hos os, komme rundt i vores forskellige jobfunktioner der er i vores virksomhed og lære en masse om salg varekundskab og kundepleje.

Du vil ret hurtigt få dine egen ansvarsområder og disse områder udvides løbende i løbet af din uddannelse. Vi har her hos Design og handelshuset ApS løbende uddannet elever og sætter en stor ære i at skabe en uddannelse for vores elever der kan bruges i deres fremtidige karriere.

Du vil få en fast arbejdsplan og vi arbejder ikke i weekenderne, undtagen i december måned hvor der er sæson travlhed.

 

Hvem er du


Du skal have en sælger i maven, have lyst til salg og kundebetjening, kunne lide at have mange bolde i luften samtidigt, være ansvar bevist, kvalitetsbevidst og en teamplayer.

Du skal kunne li at lære nye arbejdsgange og at have travlt i perioder. Da vi både har en fysisk butik med masser af specialprodukter og brugskunst samt en stor online shop, er det vigtig for os at du har lyst til at arbejde med begge dele.

 

Ansøgningskrav

For at starte som salgsassistentelev hos os, skal du have gennemført en af nedenstående uddannelser:

  • EUD/EUX Business-eksamen
  • HHX-eksamen
  • Studentereksamen, HF’er eller HTX’er kombineret med 5-ugers EUD/HGS

Har du gåpåmod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb, så er salgsassistentelevuddannelsen hos Design og handelshuset ApS lige noget for dig!


Lidt om Design og handelshuset ApS


Design og handelshuset blev stiftet i 2007 af Bettina Damholt. Design og handelshuset har en fysisk butik på Højsagervej 2 i Videbæk og driver også fra denne adresse webshoppen www.designoghandelshuset.dk

Vores speciale er vores metalfigurer som vi selv designer og udvikler, derudover har vi brugskunst til både hjemmet og haven, samt et stort og bredt sortiment af fødevarespecialiteter, specialspiritus og gavekurve. 

 

Er det lige dig!

Kunne dette have din interesse så tøv ikke med at sende en ansøgning til os. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os på 20998145 for at høre nærmere omkring uddannelsen.

Send din ansøgning til bettina@designoghandelshuset.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.