Lakridskage
150 g blødt smør
75 g sukker
75 g sød lakridssirup
3 æg
1 spsk. Fine lakridspulver
2 spsk. Raw lakridspulver
175 g hvedemel
1,5 tsk. bagepulver
1,5 tsk. vaniljesukker
Forvarm ovnen på 175°C. Kom et ark bagepapir i en bageform. Pisk smør, sukker og lakridssirup blødt 4-5 minutter. Tilsæt æggene et ad gange, og pisk grundigt efter hver tilsætning. Sigt lakridsrodspulver, mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i dejen. Kom dejen i bageformen og bag kagen ca. 20 minutter til den er gennembagt. Lad kagen køle lidt af på en rist og server lun med kold flødecreme.
Flødecreme
2 dl piskefløde
1,5 dl skyr
2 spsk. honning
2 spsk. Raw lakridspulver
Pisk fløden til skum og vend med skyr og honning til en luftig creme. Drys Raw lakridspulver over cremen lige inden servering.
Kunder der har købt dette produkt har også købt

