Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay Apple Pay Google Pay

Opskrift: Lakridsketchup & Lakridsremoulade.

Opskrift: Lakridsketchup & Lakridsremoulade.

0,00 DKK


stk.
  • God kundeservice - Ring 20 99 81 45
  • Hurtig levering
  • 90 dages returret på metalfigurer og brugskunst

Gå all in og lav din egen lakridsremoulade og lakridsketchup til grillbordet

LAKRIDSKETCHUP: 
Begynd med at grille peberfrugten i ovnen til skallen bliver sort. Herefter kan denne nemt fjernes. Hak løg og hvidløg og svits det gyldent i en sauterpande med lidt olie. Hak kødet fra peberfrugten, æblet og de friske tomater og svits det med løg og hvidløg. Herefter tilsættes det fine lakridspulver og de flåede tomater fra dåse, under omrøring. De sidste ingredienser tilsættes - lakridssirup, sukker, peber og evt. chili.
Lad ketchuppen simre i 15 - 20min. (gerne længere).

Som det sidste blendes ketchuppen og stilles på køl, og er klar til servering når den er kold.

LAKRIDSREMOULADE: 
Hak agurk, løg, gulerødder og drueagurker meget fint. Læg det i en skål og rør det sammen med de resterende ingredienser.
Server straks eller sæt remouladen på køl.
Hvis tiden er knap, kan man blende alle ingredienserne sammen - herved opnås en fin remoulade.

Tip: Varier gerne remouladen med andre grønsager, f.eks. ærter, kapers, hvidkål, krydderurter m.m.

Ingredienser
LAKRIDSKETCHUP:
(ca 4 pers.)
½ dåse flåede tomater
1 flået rød peberfrugt
2 store tomater
(skrællede og uden kerner)
1 æble (skrællet)
1 løg
1 fed hvidløg
7 tsk. Fine Liquorice Powder
1 spsk. Sweet Liquorice Syrup
25 g rørsukker
Lidt peber
Olie til stegning
Evt. frisk chili

LAKRIDSREMOULADE - GROV
(ca 4 pers.)
½ agurk (uden ”kerner”)
1 skalotteløg
2 gulerødder
2 drueagurker
3 spsk. mayonnaise
2 spsk. eddike
1 tsk. karry
1 tsk. estragon
1 tsk. sennep
2 tsk. Fine Liquorice Powder
Evt. gurkemeje (for gul farve)