Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners MobilePay

Lanterner til dit hjem.

oprettet d.

Lanterner til dit hjem.

Lanterner til dit hjem.

Det er så hyggeligt med levende lys i hjemmet. En flot og sikker måde at have tændte stearin lys på, er at have lysene i lanterner. Det gør at børn og dyr ikke kommer i nærheden af flammen og du kan med lanterner have levende lys stående, hvor der er døre der bliver åbnet uden at lyset soder, da lanterne beskytter flammen mod træk.

Lanternerne forbliver flotte når de bruges indenfor og der findes et stort udvalg af forskellige lanterner her hos Design og handelshuset. Så uanset om du er til den romantiske stil, til den minimalistiske stil, til den Nordiske stil eller noget helt andet vil du altid kunne finde lanterner der passer til dit hjem.

Se alle vores flotte lanterner her

Ide.

I stedet for at bruge blok lys i dine lanterner så prøv at sætte fyrfadsstager i forskellige farver og størrelser i dine lanterner, det giver et anderledes og flot udtryk.

Når du har dine lanterner indenfor, vil du også kunne have en planer i dine lanterner sammen med lys eller stager. Her vil vi anbefale dig at du bruger sukkulent planter, da de kan tåle at udtørre hvis du glemmer at vande dem i en periode 😊

Lanterner er også superflotte på badeværelset, det er med til at skabe en rigtig wellness stemning til rummet.

Nye lanterner 2023