Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners MobilePay

Brug mobiles i dit hjem

oprettet d.

Brug mobiles i dit hjem

Flensted Mobiler hos Design og handelshuset – Uroer i unik dansk design til dit hjem

Du kan med mobiler fra Flensted skabe rum og personlighed til de fleste rum i dit hjem. Flensted Mobiles er et 100 % danske virksomhed der blev startet i 1953 hvor stifteren Christian Flensted lavede en uro med storke til hans datters barnedåb. Dermed var ideen skabt til Flensted Mobiles. Storkeuroen er forsat i produktion hos Flensted Mobiles og er i dag en af de mange forskellige mobiler der er i sortimentet.

Flensted mobiles bidrager til at fuldende din indretning. Så uanset om du har et moderne, et minimalistisk hjem, et mere traditionel hjem og indretning, så vil du altid kunne finde en mobiles fra Flensted der passer til dit hjem og din indretning. Mobiles fra Flensted er også en unik gaveide da de passer til alle livets anledninger og kan bruges af både gamle som unge.

Vi har her hos Design og handelshuset et bredt og varierer udvalg af de flotte og kreative mobiler fra Flensted mobiles og vi hjælper gerne med inspiration til brug af mobiles fra Flensted.

Flensted Mobiles til børneværelset

Skab hygge i børneværelset med en mobile fra Flensted. Til børn har vi Flensted Mobiles Elefantkomsammen. Tre elefanter kom marcherende, man kan næsten høre denne kendte børnesang, når man ser på denne flotte uro fra Flensted Mobiles i klare signalfarver. Til børneværelset hvor du ønsker der skal være knald på farverne har vi den flotte tog mobiles, fly mobiles, biler, luftballoner, go nat bamser og cykelfanter. Det er alle flotte og farvestrålende mobiler, der er med til at skabe liv og hygge i børneværelset.Brug en af Flensteds flotte mobiles som gave til baby shower, til barselsgave, til dåbs eller som navngivnings gave.

 

Mobiles i teaktræ

Er du mere til det lidt mere rustikke, så har vi også mobiles i teaktræsfiner. Det skaber et lidt mere roligt udtryk i børneværelset og passer godt til den nye nordiske stil. Vi har Baby elefanter i teaktræ, vi har den store elekant komsammen mobiles fra Flensted og vi har Pustetrolden.

 

 

Maritime mobiles

Flotte mobiles til sommerhuset og vores anbefaling til alle der bor hvor der er vandkik eller udsigt til vand, er at hænge en af vores flotte maritime mobiles fra Flensted op. De trækker naturen indenfor og skaber en maritim stemning. Hæng den flotte mobiles med vores flotte nationalfugle svaner op, eller den sjove mobiles fra Flensted fiskestime omkring madding eller den lidt mere stilrene mobiles Regatta.

 

 

Moderne og grafiske mobiles fra Flensted

Er du mere til det mere moderne og grafiske udtryk, så har vi også det fra Flensted mobiles. Her er en af mine favoritter helt klart Flensted Mobiles Flowing Rhythm.  Jeg syntes at denne mobiles er fantastisk flot og giver dit hjem og indretning noget unikt.  Mobiles Flowing Rhythm her en flot og unikt farvespil, Flowing Rhythm bevæger sig let og skaber et fantastisk sammenspil og harmoni mellem form og farver. Perfekt til det moderne hjem. En anden af Flensteds mobiles der har et flot og harmonisk farvespil er Flying Chairs, der passer til både kontoret og hjemmet.  Er du mere til det lidt mere farvestrålende så kan jeg varmt anbefale Flensted Mobiles Fatamorgana, der med farverne rød, gul, blå og sort skaber et flot farvespil og er god til at binde farverne sammen i dit hjem. En anden Flensted mobiles som bare giver noget til hjemmet er den enkle, men utrolig smukke mobiles Niels Bohr. Det er en mobiles der er designet som en hyldest til Niels Bohrs revolutionerende atommodel. Niels Bohr mobilen er skabt i et sammenarbejde mellem Flensted Mobiles og Niels Bohr Instituttet.

Skal der være mere spræl over det, så har vi også Flensted Mobiles Free Mind Executive og regnbue, det er det enkle der er forenet, så det bliver et stærkt og energisk udtryk med masser af energi.  

 

Nordisk stil

Mobiles fra Flensted passer super godt til den nordiske stil. Det er let at skab liv og hygge med disse flotte mobiles. Vores mest populære mobiles med Svaler, bådeden med 3 svaler og den med 5 svaler, da den passer til alle aldre og til de fleste hjem. Prøv at hænge Flensted Svale Mobiles op i entreen hvor der er højt til loftet eller i trappeopgangen, det giver liv og bevægelse hver gang døren åbnes og vinden får svalerne til at roterer.

 

 

Engle mobiles

Er der en du har lyst til at sende en kærlig hilsen er skytsenglen fra Flenstedmobiles en oplagt ide.

Her kan du vælge mellem 1 enkel skytsengel, 5 skytsengle eller 6 skytsengle, Desuden har vi de flotte englekor med 16 og med 25 engle, der bare er en fryd til dit hjem og ikke mindst til din juleudsmykning. En anden mobiles fra Flensted der passer godt sammen med englene eller bare for sig selv er Starry Night, den er smuk og enkel i sit udtryk.

 

 

God fornøjelse til både store og små med disse flotte mobiles fra Flensted, som helt klart får de bedste anbefalinger herfra Design og handelshuset.