Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners MobilePay

Sjove påskeæg i 2023

oprettet d.

Sjove påskeæg i 2023

Sjove påskeæg 2023

Vi er vilde med vores BeepEgg og er du til noget der er lidt anderledes og sjovt, så vil vores BeepEgg være det perfekt valg til dig. BeeEgg hjælper dig til at koge det perfekte æg.

Hvad er BeepEgg:

BeepEgg måler konstant temperaturen. Med disse data beregner den æggets indre temperatur. BeepEgg ved, hvor langt ægget er i kogeprocessen og hvornår den er i de forskellige stadier af rå, blødkogt og hårdkogt så slutresultatet bliver helt perfekt.

Når ægget har nået den rigtige temperatur til det krævede hårdhedsniveau, spiller BeepEgg en melodi. Derefter skal du blot skylle BeepEgg og æggene af med koldt vand og dermed stopper æggets kogeproces og slukker BeepEgg. Tilbage der bare at nyde dit perfekte kogte æg.

 

Skylder du et påskeæg?

Kan du ikke gætte afsenderen af et gækkebrev eller har du bare lyst til at overraske med en anderledes påskegave, så se her. Brug vores BeepEgg i stedet for et traditionel påskeæg af chokolade. Vi har et stort og bredt udvalg af BeepEgg, så kender du modtagerens interesse eller humor, så kan du altid finde et sjovt ”påskeæg” der rammer modtageren 100 %.

Vi har BeepEgg hvor der er en sød kylling eller høne på ægget. Her spiller ægget følgende melodi Blødkogt og du hører melodien: Farmer In The Dell, Medium: Old MacDonald, Hårdkogt: Turkey In The Straw.

Vi har Chicken Dance og Chicken Run hvor det er melodierne Blødkogt: The entertainer, Medium: Old MacDonald og Hårdkogt: The Bird Catcher

Er det en modtager af påskeægget der er landmand eller bare holder af bondegårdsdyr, så vil vores BeepEgg ko eller gris være et oplagt valg.

De sjove og mere funkye

Er det et påskeæg til en du vil drille lidt eller søger du et ”påskeæg” der bare er sjov, så vil vi helt klar anbefale at du tager et nærmere kik på følgende af vore BeepEgg 😊 Her finder du vores Hippie BeepEgg, den er bare så cool eller BeebEgg Eggsercise, det er da humor….. og så spiller den Blødkogt og du hører melodien: KILLING ME SOFTLY, Medium: THAT'S THE WAY (I LIKE IT), Hårdkogt: THE FINAL COUNTDOWN - Helt sikker noget der vil få smilet frem.

Påske hygge med sjove påskeæg

Er den som du ønsker der skal modtage et sjovt påskeæg en der elsker at lytte til musik, så har vi de super fine BeepEgg der er følgende temaer:

Elvis BeepEgg der spiller Blødkogt og du hører melodien "VIVA LAS VEGAS", Medium "HOUND DOG, "Hårdkogt "JAILHOUSE ROCK" Det er så fedt, det er lige før at man kan mærke rulningerne fra hofterne …..

BeepEgg med 50ér nostalgi, så med dette beepEgg er du tilbage til tiden med strutskørt, diner og slikhår. Blødkogt og du hører melodien: Que Sera, Medium: Tequila, Hårdkogt: That’s Amore

BeepEgg med 60er melodier, så med dette beepEgg kommer du tilbage en tur tilbage til 60ernes hippie tid. Blødkogt og du hører melodien: Mr. Tambourine Man, Medium: Son Of A Preacher Man, Hårdkogt: Ring Of Fire

BeepEgg med 70er melodier der giver dig en tur tilbage til disko i 70erne. Blødkogt og du hører melodien: Kung Fu Fighting, Medium: YMAC, Hårdkogt: It´s A Heartache

BeepEgg 80er er lige tilbage til dansegulvet på det lokale diskotek med opslået krave på poloen eller habitjakken der selvfølgelig havde nogle gevaldige skulderpuder. Blødkogt og du hører melodien "Take On Me", Medium "99 Luftballon "Hårdkogt "Just Can’t Get Enough"

Sjovt påskeæg 2023 til kun 149,- kr.

Vores sjove påskeæg fra BeepEgg har en enhedspris på 149,- kr. eneste udtagelse er gold Beep EGG der er lidt dyrer end de øvrige. Det er samme pris som et chokoladepåskeæg i en god kvalitet. Fordelen ved at vælge et BeepEgg i stedet for et chokoladepåskeæg er, at dette æg holder meget længere en et chokoladeæg og at modtageren vil tænke på dig som giver, hver gang han eller hun koger et æg og bruger BeepEgg’et.

Så helt klar vores anbefalinger til årets sjoveste påskeæg 2023 er et af vores BeepEgg. Det er en gave der holder.